TOP

BeOne opent nieuwe winkels

Het van oorsprong Friese familiebedrijf BeOne opent twee nieuwe filialen in de Beethovenstraat in Amsterdam en in het chique Hillegersberg, Rotterdam.

Een mijlpaal, vindt algemeen directeur Jos van Marissing. “In Amsterdam hoor je te zitten, dat is de enige echte cultuur- en modestad van Nederland.” BeOne komt niet in de drukke Kalverstraat, maar in de Beethovenstraat. “Dat past beter bij ons.”

BeOne is een familiebedrijf dat in 1977 begon met één winkel in Leeuwarden. Ondanks de schaalgrootte van 14 winkels, blijft de charme van het familiebedrijf bestaan. Verdere groei is de ambitie. Maar daar zit wel een belangrijke voorwaarde aan vast. “Het mag niet ten koste gaan van het karakter van BeOne”, zegt Van Marissing.

De multibrand winkel van BeOne voert naast het eigen label merken als Airfield, Mark, Josephine, Cambio, Sarah Pacini, Legend, ML collections, Anne Fontaine, Fred de la Bretonière, Marccain, Tandem en Kyra & Ko. De collecties worden volledig op elkaar afgestemd en zijn onderling combineerbaar.