TOP

ALBERTO zomercollectie 2021

Goed doordacht, veelzijdig, met aandacht voor detail – Alberto heeft de perfecte mix weten te vinden voor innovatieve nieuwe broekenstijlen. En in het nieuwe zomerseizoen zullen ze gepresenteerd worden als een unieke, eigentijdse collectie die de lat nog hoger legt.

Neem bijvoorbeeld de casual, zomerse seersucker en linnen broek met de van nature verkoelende eigenschappen en een extra zacht gevoel. Of ze nu in uni of met patroon in verschillende kleuren uitgevoerd zijn, kort of lang, zakelijk of voor vrije tijd – niemand kan deze trendy broeken weerstaan midden in de zomer.


Daarnaast bevat de collectie organische denims, uitgevoerd in 3 stijlen, die bewijzen hoe veelzijdig New Eco eruit kan zien in het jeanssegment. De hippe denim chino bevat een subtiele verwijzing naar de nieuwe stijl. Voorzien van een nieuw label is dit de ultieme multifunctionele broek, uitgevoerd in maar liefst 13 kleurschakeringen met authentieke “garment dye vintage‘ wassingen, maar ook als shorts voor de eerste zonnige momenten.


Short&Sweet is tevens het motto voor Beach-K – de nieuwe short sensatie zwoele zomerdagen. De ademende en sneldrogende Revolutional-Tec vezels zorgen ervoor dat deze stijl veel meer te bieden heeft dan louter elegantie. En uiteraard het geïntegreerde, waterproof net short zorgt ervoor dat degene die hem draagt alleen nog een shirt aan hoeft te trekken en niet meer hoeft te verkleden voor strand, bar, zwembad of stad.


De gloednieuwe Hybrid Sports Pants van Alberto is minstens net zo veelzijdig. Deze modellen zijn zowel stylish alspraktisch op ieder terrein, waardoor ze ideaal zijn voor iedere sportieve aangelegenheid. Of je nu gaat fietsen, wandelen of golfen de Hybrid Sports Pants is gegarandeerd multifunctioneel dankzij de UV- en waterafstotende 3xDRY cooler en revolutionaire kwaliteiten. Daarnaast worden sommige modellen uitgevoerd met zowel anti-slip tape en een nieuw reflecterend label. Je zal niet snel een gevarieerder en mooie en stijlvolle zomer zoals deze meer tegenkomen!

MEER INFORMATIE

Kijk voor meer informatie op www.alberto-pants.com

facebook@ALBERTO.Pants 

Instagram@albertopants