TOP

Agentuur Anna + Nina opent winkel

Nog geen jaar na de start van het agentuur Anna + Nina, hebben eigenaren Anna de Lanoy Meyer en Nina Poot ook een winkel geopend in Amsterdam.

Anna de Lanoy Meyer en Nina Poot,  de ondernemers achter het agentuur Anna + Nina, noemen hun nieuwe winkel in Amsterdam een ‘gezellig rariteitenkabinet met kleinschalig en lokaal geproduceerde juweeltjes, kunstwerkjes, verwennerijen en hebbedingen’. “We willen een warme huiskamersfeer creëren, maar dan wel de huiskamer van een eigentijdse Alice in Wonderland of Livingstone en Stanley-achtige figuur die de hele wereld over reist en de mooiste souvenirs meebrengt”, aldus de Lanoy Meyer en Poot.

De sieraden van Jewel Rocks uit Bali, Holst+Lee uit New York, M.Cohen uit L.A. en Ela Stone uit Parijs en de espadrilles van The Old House en sjaals van het Italiaanse Blui uit het de agentuur zijn aangevuld met producten als handmatig gezeefdrukt stationary van John Dillnot, ingelijste veren van Lola&Kate, handbeschilderd porselein van de Britse Lou Rota, skincare producten van The Gentleman’s Brand Company uit Australië en zelfgeproduceerde kussens en foulards van Ikat-stoffen. Daarnaast verkoopt Anna + Nina verse seizoensbloemen, koffie, thee en cake.

Adres:
Gerard Doustraat 94
Amsterdam