TOP

Deus Ex Machina opent winkel in Amsterdam

Het Australische motorlifestylemerk Deus Ex Machina komt naar Amsterdam. Binnenkort opent het label er een winkel.

In juni opent de Deus Ex Machina-zaak aan een van de Amsterdamse grachten, zo maakt het merk bekend op diens Instagramaccount. Op dit moment wordt via deze weg personeel geworven. Daarbij wordt gevraagd naar chefs, barista’s en medewerkers in de bediening, wat erop duidt dat deze nieuwe vestiging eenzelfde brede opzet – met zowel kleding- en lifestyleproducten als horeca – als de overige internationale zaken. 

 

Niet onbekend in Nederland

Het Australische Deus Ex Machina is niet onbekend met de Nederlandse retail. In het voorjaar van 2015 opende het een pop-up in samenwerking met de denimwinkel Tenue de Nîmes. Het merk heeft over de hele wereld verschillende filialen, van Sydney, Bali, Tokyo en Los Angeles tot Milaan, Madrid en Biarritz. Hierbij staat de motor- en surflifestyle centraal, afgewisseld met onder meer kleding, accessoires en lifestyle-artikelen. 

 

Eigen kantoor

Sinds begin 2019 wordt Deus Ex Machina in Nederland niet meer vertegenwoordigd door het agentschap Solotwentyfive, maar door een eigen kantoor, geleid door Hanna Verweij en Eveline Besters

 

Deus 2