TOP

Jottum presenteert pre-springcollectie 2013

De pre-spring, communie en feest-collectie 2013 van Jottum put inspiratie uit het verleden en geeft daar een moderne draai aan.

Voor meisjes is er een serie jurken in wit, gebroken wit, marine en zwart met accenten van goud. De seizoensgebonden accenten zijn helder met licht roze en groen voor een rozendessin op wit fond. Stoffen zijn onder andere organza, poplin, voile met een flockprint en wit-op-wit jacquard. Broderie anglaise kreeg een nieuwe draai met een lasercut. Het gouden lint zorgt voor de sprankeling. Corsages in verschillende materialen, parel knopen, smockwerk en ruches geven het geheel iets klassieks. Highlights zijn de gewaagde bloemenprint, een marine kleurige broderiejurk over een witte onderrok en het handgeschilderde dessin een met gouden details. De rokdelen van jurken zijn uitwaaierend of juist taps toelopend, terwijl gelaagde rokken gecombineerd worden met eenvoudige blouses. Met bolerootjes en vesten zijn de combinaties compleet.
Voor jongens zijn er zomerse pakken, waarbij navy, wit en gebroken wit worden geaccentueerd door hemelsblauw. Een leuke twist komt van de voering met hemelsblauw wolkendessin of de getapete naden met een meetlintdessin. Stoffen zijn onder andere katoen-linnen, seersucker en kekke strepen. Crickettruien in lichtgewicht katoen zijn een klassieker. De scherp gesneden pakken zijn verkrijgbaar in effen, krijtstreep of een kekke brede streep. De broeken in gevarieerde lengtes (van lang tot onder de knie) kunnen tot een echt pak worden gecombineerd met een bijpassend colbert. Maar met een ander jasje of een (sweat-)vest wordt juist een nonchalante look gecreëerd. De witte blazer en de bijpassende sjaals completeren het elegante gevoel.

Jottum pre-spring is verkrijgbaar in de maten 92-152.

Info: Waalwear Kids > http://www.waalwearkids.com