TOP

HVEG Fashion Group neemt Magic Bodyfashion over

HVEG Fashion Group heeft de overname aangekondigd van het Almelose ondermodebedrijf Magic Bodyfashion. Mike van Snek, CEO van HVEG: "We zien een zeer goede fit tussen tussen de beide bedrijven met mogelijke synergievoordelen."

HVEG Fashion Group, de modegroep achter merken als Bamboo Basics, Twinlife en Brams Paris, is de nieuwe eigenaar van Magic Bodyfashion uit Almelo. “Onze strategie is erop gericht om naast de verdere groei van de private label activiteiten onze merken verder uit te bouwen”, aldus Mike van Snek, de CEO van HVEG, in het persbericht. Na overname bedraagt de gecombineerde omzet circa 150 miljoen euro waarbij Magic Bodyfashion als een zelfstandige businessunit binnen HVEG verder zal worden uitgebouwd.

Magic Bodyfashion werd ruim 30 jaar geleden opgericht en produceert functionele shapewear, ondergoed, zwangerschapskleding, beenmode en accessoires voor vrouwen. Het bedrijf is actief in ruim 60 landen. HVEG is een groep internationaal opererende modebedrijven gespecialiseerd in de ontwikkeling, inkoop en verkoop van private label voor dames, heren, kinderen, baby’s en accessoires. De groep heeft zo’n 220 medewerkers in Europa en 100 medewerkers in Azië.