TOP

Het comfort van de wijde boxershort

Bij ondermode is de pasvorm van groot belang. Iedere man heeft zo zijn voorkeur over de fit van zijn boxershort. De een wil hem strak, de ander juist lekker losjes.

De boxershort is bij de Nederlandse man veruit het populairste ondergoed. Boxershorts komen letterlijk in vele maten, soorten, pasvormen en lengtes en qua design variërend van volledig effen via strepen en ruiten tot een allover print. Er is dus nogal wat keuze en daarmee wordt tegemoet gekomen aan de verschillende wensen van de Nederlandse man op het gebied van onderbroeken.

Het comfort van de wijde boxershort

Een van de populaire soorten boxershorts is de wijde boxershort. Ongeveer 15% van de mannen in Nederland draagt een dergelijke boxershort. Deze boxershort heeft een relaxte fit en zit minder strak om je middel en draagt daarom heerlijk comfortabel. Door de wijdere pasvorm is de boxershort ademend en dat is weer heel goed voor het “zaakje beneden”. Dit zijn ook vaak de boxershorts die worden uitgevoerd met een open gulp.

Ruime keuze wijde boxershorts

Een van de belangrijkste spelers van Nederland op het gebied van boxershorts is boxers.nl. Deze specialistische webshop biedt een zeer ruime keuze aan losse boxershorts voor mannen. In het segment wijde boxershorts bieden zij opties tot maar liefst maat 8XL, dus ook de corpulentere man kan hier zijn nieuwe wijde boxershorts shoppen. En dat van vele bekende merken zoals Jack & Jones, Hugo Boss, Götzburg, Tommy Hilfiger, Ceceba en het premium merk Schiesser. Ook op het gebied van dessin valt er van alles te kiezen. Naast traditioneel effen bestaat de collectie wijde boxershorts ook uit gedessineerde boxers en boxers met strepen en ruiten. Zowel in multi-packs als per stuk heb je een enorme keuze.

Duurzame boxershorts

Vind je duurzaamheid een belangrijk criterium in je keuze voor een wijde boxershort? Ook dan kun je terecht bij boxers.nl! In het assortiment vind je de merken Bamigo, dat boxershorts maakt van bamboevezels, en Ceceba, dat boxershorts produceert van organisch katoen en bovendien de hele keten duurzaam heeft ingericht, inclusief verpakking! Je ziet dus, een wijde boxershort draagt niet alleen comfortabel, maar kan ook heel comfortabel voor het milieu zijn.