TOP

Customer Publishing

Verras je klanten met een eigen magazine

Vier je binnenkort een jubileum? Wil je klanten de laatse trends laten zien? Inclusief de nieuwe collectie? Je team voorstellen? Het DNA van je merk of winkel presenteren? Dat kan allemaal in een mooi eigen tijdschrift. En dat kunnen wij voor je maken, zowel in print als digitaal. Onze vakkennis staat garant voor een doeltreffende communicatie met je klanten. En kwaliteit, zowel inhoudelijk als qua uitvoering. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van magazines die aansluiten bij je doelgroep. Daarbij zetten wij onze kennis in die we jarenlang hebben opgebouwd met het maken van diverse bladen, zoals Textilia, Schoenvisie en Bengels.  

Print

Onze vakkundige redactie gaat voor je aan de slag om een compleet geredigeerd, vormgegeven en geprint magazine te maken die vervolgens op een door jou gekozen moment bij jouw klant wordt thuisbezorgd.

Liever online?

Verras je klanten en maak indruk met je eigen online magazine. Creëer een gepersonaliseerd online magazine die zowel op desktop, tablet of mobiel een perfect beeld toont.  

Maak gebruik van onze expertise

• Redacteuren met kennis van de modebranche.
• Altijd op de hoogte van de laatste trends.
• Kennis van retail en marketing.
• Diverse distributiekanalen.
• Bijna 100 jaar ervaring in het maken van magazines.

Vertel ons je wensen

Bel vrijblijvend met Thamar Mantel: stuur een e-mail naar t.mantel@scalacrossmedia.nl.

Project Hooijer magazine: