TOP

Zomerseizoen ‘officieel’ van start tijdens Nationale Preview

Op maandag 13 juli 2009 werd in Leusden het startsein gegeven voor het nieuwe inkoopseizoen van de sportmode zomercollectie 2010. Retailers en inkopers uit de sport(mode)branche konden de nieuwste trends komen bekijken tijdens de preview.

Onder het motto ‘be streetwise’ presenteerden de exposanten van het Brandboxx Sports Business Center op deze dag de hipste en coolste zomercollecties van 2010. Volgens Brandboxx SBC is het bezoekersaantal vergelijkbaar met de zomerpreview van vorig jaar en zijn er ruim 700 bezoekers geweest.

Geheel in het street-stijl thema lieten 25 exposanten hun eyecatcher op het gebied van sport- en lifestylemode, functionele sportkleding, sportartikelen en accessoires zien. De kleurrijke collecties voor het zomer seizoen 2010 werden vooral swingend gepresenteerd aan het publiek. Zelfs de allerjongste modellen bleken over een uitstekend ritmegevoel te beschikken.

Na een drukke dag konden retailers en exposanten buiten in het zonnetje genieten van een welverdiende BBQ. En voor degene die het allemaal gemist heeft is de Sportfashion Boulevard nog tot eind oktober in Leusden te bezoeken.