TOP

Zien: Pharrell bij G-Star Raw [video]

G-Star Raw’s nieuwe mede-eigenaar, artiest en mode-ondernemer Pharrell Williams, nam afgelopen week een kijkje bij het hoofdkantoor van het jeansmerk in Amsterdam.

Op vrijdag 1 april stond het Amsterdamse hoofdkwartier van G-Star Raw op z’n kop. Want de nieuwste aanwinst, mede-eigenaar Pharrell Williams, was in the house. Hij ontmoette er zijn nieuwe collega’s en een select gezelschap van internationale pers en liet hen alvast een voorproefje van zijn tomeloze creativiteit zien: denim tipi’s (indianententen). Kijkend naar het achterpand van zijn denim pak waarop ‘Head of Imagination’, hoofd fantasie, staat, belooft de inbreng van het multitalent nog veel voor de toekomst.

Bekijk hier de video die G-Star van deze dag maakte.

G Star Pharrell video

Japanse denimontwerper

Interessant detail: de G-Star Raw werknemer die het pak voor Williams maakte, is de Japanse denimontwerper/bewerker (voormalig Kapital-designer) Shunji Ohashi, die vorig jaar april nog een van de deelnemers van Blueprint was, tijdens de Amsterdam Denim Days.

G Star Shunji Ohashi

Shunji Ohashi (bron: Instagram.com/gstarraw)

G Star Pharrell in Adam

(bron: Instagram.com/gstarraw)

1 aprilgrap

Een ander merk van Williams, Billionaire Boys Club, was diezelfde 1 april onderwerp van een grap. Volgens modewebsite Highsnobiety had de Amerikaanse presidentskandidaat en zakenman Donald Trump aangekondigd dat hij het label wilde overnemen en het vervolgens een nieuwe naam zou geven: ‘Billionaire Mens Club.’ Wie doorklikte naar het Twitter-account van het merk, kreeg al snel door dat het om een nepbericht ging.