TOP

Zantman Modegroep neemt Not The Same over

De Zantman Modegroep heeft per 23 januari de merkrechten en activa van kledingmerk Not The Same overgenomen. Het merk werd precies een week eerder failliet verklaard.

Alle uitleveringen van Notthesame, voorheen bekend als Not The Same, voor voorjaar/zomer 2014 blijven gewaarborgd en zullen begin februari aan klanten worden uitgeleverd. De nieuwe collectie voor herfst/winter 2014 wordt komend weekend gepresenteerd op de Modefabriek. Een groot deel van het Notthesame-team zal de werkzaamheden op het hoofdkantoor in Beverwijk blijven voortzetten. Wel wordt er een nieuw salesteam samengesteld. Creatief directeur Sander de Vos neemt na bijna twaalf jaar afscheid van het merk.

Bandolera

Notthesame ging begin februari 2013 zelfstandig verder na het faillissement van moederbedrijf Bandolera. Dat heeft nog geen jaar geduurd, want het nieuwe moederbedrijf Linen 4 Ever werd op 16 januari failliet verklaard. Nog niet bekend is wat de oorzaak voor dit faillissement is.

Zantman Modegroep

Volgens directeur Pascal Zantman van Zantman Modegroep is Notthesame, voorheen bekend als Not The Same, een prima aanvulling op het bestaande merkenpakket van de modegroep. De Zantman Modegroep is eigenaar van dameslabels A-rticles en Enelle, distributeur van het Chinese jassenmerk Bosideng en producent van Collection PRC. Het merk past volgens hem uitstekend bij Zantmans focus op damesmode in het middensegment.