TOP

Zangeres Krystl nieuwe gezicht van WE

Krystl Pullens is het nieuwe gezicht van modeketen WE. De Nederlandse zangeres zal in de campagne haar eigen stijl laten zien.

WE Fashion is dit voorjaar gestart met een nieuwe campagne waarin inspirerende mensen in hun eigen omgeving gefotografeerd worden. “Zij tonen hun eigen stijl in hun leefomgeving”, laat Aad Boon, marketing director van WE Fashion in een persbericht weten. Eén van deze inspirerende mensen die voor de campagne op foto is vastgelegd, is Krystl Pullens. De Nederlandse zangeres is bekend van het liedje ‘Golden Days’ uit de Martini-reclame. Begin mei brengt ze haar debuutalbum uit.

A2-poster
De WE-campagne met Krystl in momenteel te zien in alle WE-stores. Daarnaast reizen WE en Krystl de komende maanden met een speciale caravan door Antwerpen, Amsterdam en Hamburg om de campagne en haar single te promoten. “En alsof dat nog niet genoeg is: ik hang levensgroot langs de A2”, laat de zangeres via haar blog weten. Benieuwd naar haar reactie op de A2-poster? Bekijk het filmpje hieronder.