TOP

Xplorys lanceert Baby Jeans

Xplorys Baby Jeans is een complete lijn met kleding en accessoires met de look van stoere jeans. Baby Jeans is het hele jaar uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar vanaf oktober 2011.

Het team van Xplorys Baby Jeans heeft maanden gewerkt aan de juiste mix van de zachtste garens en katoenvezels. Het resultaat is een zachte en comfortabele jeanslijn met een authentieke stoere uitstraling. De collectie bestaat uit rompers, jeans, schoentjes, een mutsje, een slabber, slofjes, een longsleeve, T-shirts, een luierbroekje en een sjaaltje.

Om de kwaliteit te waarborgen worden alle items met de hand gecontroleerd op oneffenheden en andere imperfecties. Als laatste gaat ieder artikel door een needle detector. Deze machine checkt of er niet een naald of andere scherp voorwerp in de textiel is blijven hangen.

Verpakking
Niet alleen de kledinglijn, ook de verpakking kreeg veel aandacht. Wie Baby Jeans als cadeau heeft gekocht, kan de gift bag zelfs ombouwen tot een cadeaudoosje. Leuk detail: het insteekkaartje kan met de naam van de ontvanger erop in het kontzakje van de jeans geschoven worden. Zuigflessen, spenen en de Babybanz zonnebrilletjes met jeansprint maken de Baby Jeans lijn compleet.

Over Xplorys
Xplorys werd opgericht in 1997 en ontwerpt, ontwikkelt en importeert baby en kids trendartikelen. Het Xplorys distributienetwerk strekt zich over meer dan 30 landen uit. Buiten de eigen ontwerpen en merken distribueert Xplorys produkten en merken van derden, veelal op exclusieve basis.
Info: Xplorys B.V. 0226 – 335599