TOP

X-Two lanceert een sportcollectie

Vrouwenmodemerk X-Two lanceert een nieuwe plus size sportcollectie.

Het plus size vrouwenmodemerk X-Two heeft een nieuw label toegevoegd, de X-Two.active sportcollectie. Dit meldt het vrouwenmodemerk in een persbericht.

Het label wil inspelen op het kleine aanbod sportkleding voor plus size vrouwen door een volledige collectie plus size sportkleding aan te bieden. “Om ook tijdens het sporten te voorzien in een comfortabele en hippe outfit hebben wij een nieuw label gelanceerd”, aldus het merk.

Met de sportcollectie kunnen vrouwen een outfit samenstellen voor een work-out, wandeling of een rustig dagje thuis. De nieuwe collectie is verkrijgbaar in maat 46 tot en met 60 en elk jaar zullen er drie tot vier sportcollecties verschijnen.

De X-Two active-lijn bevat meerdere items en wordt uitgevoerd in verschillende prints en kleuren. De sportcollectie is verkrijgbaar bij verschillende retailers in Europa, Noord-Amerika, de X-Two-winkel in Winschoten en online.

Over X-Two

X-Two is een vrouwenmodemerk dat kleding aanbiedt voor plus size vrouwen. Het merk heeft al eerder drie andere labels uitgebracht; X.Two red, X-Two.black en X-two.basic. Door verschillende labels aan te bieden hoopt X-Two vrouwen een ruime keus aan plus size vrouwenmode te geven.  

[credit X-Two][credit X-Two]

[credit X-Two][credit X-Two]

[credit X-Two][credit X-Two]