TOP

World Fashion Centre komt met twee nieuwe modebeurzen

In het voorjaar van 2017 organiseert het World Fashion Centre twee nieuwe beurzen: WFC Big Brands en WFC Fashion Fair. Beide beurzen bevatten de nieuwste collecties en presenteren de laatste trends.

Een beurs speciaal voor grote maten mode en een beurs met vrouwen- en mannenmodekleding. Met de twee nieuwe beurzen brengt het World Fashion Centre ‘Your future is fashion!’ Dit maakte de organisatie bekend in een persbericht. 

De nieuwe beurs WFC Big Brands vindt plaats op 29 en 30 januari 2017. Tijdens deze beurs presenteren merken hun nieuwste grote maten mode en worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode besproken.

Een week later vindt WFC Fashion Fair plaats. Op 6 en 7 februari zal de beurs voor vrouwen- en mannenmode de nieuwste collecties presenteren.

Presentaties

Op beide beurzen worden zowel de nieuwste collecties als de trends gepresenteerd en zullen presentaties worden gegeven over bijvoorbeeld de veranderingen in de markt en hoe de kansen van deze verandering te zien en te benutten zijn. Ook is er een presentatie over de kracht van social media en hoe jij je als winkel kan etaleren op de verschillende kanalen.

Zowel de Big Brands- als de Fashion Fair-beurs is gratis toegankelijk voor WFC-pashouders en geregistreerde beursbezoekers.

World Fashion Centre

Het World Fashion Centre is een ontmoetingsplek voor de nationale en internationale mode-industrie. Merken, winkels en groothandels kunnen elkaar hier ontmoeten, zakendoen en bijvoorbeeld de nieuwste ontwikkelingen bespreken.