TOP

Winkelstraat.nl bezorgt dezelfde dag

Het luxe modeplatform Winkelstraat.nl komt met ‘same day delivery’ service.

Vanaf 18 oktober biedt Winkelstraat.nl de extra service ‘same day delivery’ aan, maar doet dit door kleding op te laten halen bij een van de boetieks en vervolgens direct uit te leveren in plaats van producten uit een centraal warenhuis te leveren. Winkelstraat.nl is naar eigen zeggen hiermee het eerste modeplatform dat de ‘VIP-service’ van exclusieve kleding mogelijk maakt vanuit 130 verschillende boetieks in Nederland en België.

Nieuwe service voorkomt ‘stress en paniek’

“Deze nieuwe bezorgservice voorkomt heel wat stress en paniek bij klanten die op zaterdagochtend vaak nog twijfelen wat ze die avond aan moeten trekken”, laat Joost van der Veer, eigenaar van Winkelstraat.nl, weten in een persbericht. “Hiermee bedienen we de groep fashionliefhebbers die zweren bij het last-minute aanschaffen van een outfit.”

Hoe werkt het?

Kleding die voor 13.00 uur besteld is, wordt diezelfde dag ’s avonds tussen 18.00 en 22.30 bezorgd. Wie van zondag tot en met vrijdag voor 23.59 bestelt, heeft de kleding de volgende dag in huis. Dit is niet het enige. ‘Om te voorkomen dat mensen de hele dag op hun pakketjes moeten zitten wachten, ontvangen ze een half uur voor levering een sms-bericht’, meldt Winkelstraat.nl in een persbericht.