TOP

Winkelbeurs: het aftellen kan beginnen

Het is bijna zover. Na een jaar plannen en organiseren, kunnen wij u vol trots melden dat de basement van Brandboxx Almere helemaal klaar is voor de eerste editie van Winkelbeurs. Op 7 november mogen wij een fantastische mix van vooruitstrevende bedrijven verwelkomen op de beursvloer. Wat ons betreft kan het aftellen beginnen!

Hoewel de laatste voorbereidingen voor Winkelbeurs inmiddels zijn afgerond, hebben zich ook deze week nog nieuwe exposanten aangemeld. En dat zijn zeker niet de minste. Het is dat we u nu geen tromgeroffel kunnen laten horen, maar dat we bijzonder blij zijn met de aanmeldingen van brancheorganisaties CBW-Mitex en Modint moge duidelijk zijn.

Uiteenlopende producten en diensten
Winkelbeurs wordt gehouden voor en door retailers. De bedrijven die zich als exposant hebben aangemeld, informeren de bezoekers over de meest uiteenlopende producten en diensten. Van kassasystemen en winkelbeveiliging, tot webshops en een fotostudio: er is voor ieder wat wils.

Het nieuwe concept van CBW-Mitex
Daarnaast hebben wij voor u een interessant programma van sprekers samengesteld. Zo zullen Harry Bijl en Brian Hirman van CBW-Mitex vertellen over hun nieuwe concept ‘Reach in de mode’. “Het is voor ondernemers erg belangrijk om goed gevonden te worden op het internet”, vertelt Bijl. “Op Winkelbeurs geven wij retailers uitleg over hoe zij dat met slechts één profiel kunnen doen. Dit nieuwe concept hebben wij samen met Hoofdbedrijfschap Detailhandel opgezet.”

Honderden bezoekers
Winkelbeurs wordt gehouden tijdens de Textilia Mode Experience. De netwerkborrel van dit succesvolle en spraakmakende event vindt plaats op het horecaplein van Winkelbeurs. Naast de gasten van de Textilia Mode Experience, verwachten wij op 7 november veel bezoekers. Er zijn inmiddels al ruim driehonderd toegangskaarten aangevraagd. Wilt u ook langskomen? Mail dan naar info@winkelbeurs.nl. De toegangskaarten zijn gratis!

Alle informatie op Winkelbeurs.nl
Op de website www.winkelbeurs.nl staat alle informatie over de exposanten die zich hebben aangemeld voor Winkelbeurs. Ook kunt u daar het beursprogramma en de indeling van de basement van Brandboxx Almere vinden. Wij zijn u graag op 7 november tijdens de eerste editie van Winkelbeurs!