TOP

Wie wint de sleutel van het Teva House?

De Teva Mountain Games is één van de meest extreme outdoor evenementen ter wereld. Atleten uit de hele wereld laten hun beste tricks zien in de rivieren en bergen van het Amerikaanse Vail. Teva biedt outdoorliefhebbers nu de kans om dit spectaculaire evenement mee te maken.

Van 3 tot en met 6 juni staat Vail in het teken van de Teva Mountain Games. Gedurende een lang weekend zijn er wedstrijden, optredens en parties. Dit jaar opent Teva tijdens de Mountain Games voor het eerst de deuren van het Teva House. Het Teva House weerspiegelt Teva’s neo-nomadische geest met een driedaags programma vol pret, kunst, muziek en avontuur. Ook zullen een aantal celebrities de gasten van het Teva House op sleeptouw meenemen…

Klinkt leuk? Teva geeft extra sleutels weg aan een groep avonturiers die als Vips zullen worden verwelkomd. Wie dit wil meemaken, hoeft alleen naam, e-mailadres en telefoonnummer op te geven op www.tevahouse.com. Inschrijven is nog mogelijk tot 15 april. De winnaar mag een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Vail tegemoet zien. Een korte vooruitblik op wat de winnaar te wachten staat, vind je hier.