TOP

Wie bedenkt de beste 1-aprilgrap in modeland?

Een sportbeha voor mannen, hakken voor baby's. Het is weer tijd voor 1 april. Wij verzamelden de gekste mode-nieuwtjes, waarvan wij denken (of hopen…) dat het een 1-april grap is.

Het is weer zo ver: 1 april. Veel merken en bedrijven doen maar al te graag mee door een nep-nieuwtje de wereld in te brengen in de hoop dat mensen het geloven. Hieronder een overzicht van mode-nieuwtjes waarvan wij denken/hopen dat ze niet waar zijn.

Sportbeha voor mannen

Hunkemöller trapt af met dé oplossing voor in de weg zittende ‘manboobs’. Een sportbeha voor mannen. Het lingeriemerk geeft aan dat de beha eind zomer 2017 in de winkels zal liggen voor €34,99.

Hakken voor baby’s

Dit is zo’n nieuwtje waarvan je hoopt dat hij niet waar is. Het Amerikaanse PeeWeepumps maakt hakken voor baby’s van nul tot zes maanden. Online is er veel ophef over het bedrijf, mensen vinden het ‘van de gekke’. De hakken kosten 9,99 dollar en hebben een inklapbare hak en puntneus.

Horloge van de vacht van je huisdier

The Companion Collection geeft huisdiereigenaren de mogelijkheid om hun huisdier altijd dicht bij zich te dragen. Wanneer je vacht verzamelt van je hond, kat of konijn, en dat opstuurt naar het bedrijf, maken zij er een horloge van. Vanaf 1 april 2017 kun je pre-orders doen.

Sokken in sandalen

Sokken in sandalen is een typisch geval van een fashion faux-pas. Gucci besloot dat beeld wat modieuzer te maken en lanceert een sandaal waarin een leren of plastic sok gedragen kan worden. De rode sandaal met hak kost €1100 euro.

Nagellak met prosecco-smaak

De Britse tak van Groupon komt met een nagellak die smaakt en ruikt als prosecco. De nagellak heeft de toepasselijke naam Prosecco Polish. Er wordt wel benadrukt dat de nagellak niet gedronken mag worden. Pas als de nagellak droog is, mag er aan de lak gelikt worden.