TOP

Wethouder Van Dam opent ActiveMilan in Alkmaar

Op vrijdag 28 augustus 2009 zal sport- en modezaak ActiveMilan in Alkmaar haar deuren openen voor het publiek. De officiële openingsceremonie zal worden verricht door Rian van Dam, wethouder Economische Zaken.

ActiveMilan is een succesvolle lifestyle (franchise) formule, van Hsing en Diana Wang. In het assortiment van ActiveMilan wordt het dynamische uit de Verenigde Staten gecombineerd met een Italiaanse touch. De pilotstore bevindt zich in Breda. Binnen een jaar na opening van een franchisestore in Den Bosch is er nu een tweede vestiging in Alkmaar bijgekomen.

Na jaren in de sportieve mode gewerkt te hebben vond Marc Doornewaard dat het tijd werd voor de volgende stap in zijn leven. Doornewaard heeft nu zijn eigen winkel in Alkmaar en tevens de eerste ActiveMilan vestiging boven de grote rivieren.

Sportieve modieuze man/vrouw

De collectie van ActiveMilan bestaat uit sportieve mode-, golf- en fitnesskleding. In de zomer- en wintermaanden wisselt een gedeelte van de collectie. ‘s Zomers ligt de nadruk op bad- en beachmode en tennis. En voor de winter hebben ze een prachtige wintersportkleding waarmee je op de piste gezien mag worden.

Met Napapijri, Bjorn Borg, Murphy & Nye, Gaastra, Golfjunkie, Peak Performance, Tommy Hilfiger, Esprit Sports, Relakz, Ugg, NTS, Roxy, New Zealand Auckland, Moscow, Diamonds in the Snow, Superdry en Reebok heeft ActiveMilan een indrukwekkend assortiment aan merken onder één dak verzameld.