TOP

Weren van vrouwen Only for Men blijkt marketingstunt

Bij Only for Men zijn vrouwen toch welkom. De eerdere aankondiging dat vrouwen uit de Only for Men-winkels geweerd zouden worden, blijkt een marketingstunt.

Op donderdag 2 maart 2017 stuurde Only for Men een persbericht uit over hun zogenaamd nieuwe ‘Men Only’-beleid: vrouwen zouden per 6 maart geweerd worden uit hun winkels. Echter blijkt vandaag dat het persbericht niet waar is en dat het om een marketingstunt gaat.

Social media

De stunt heeft in ieder geval veel losgemaakt en de mannenmodeketen een hoop publiciteit opgeleverd. Verschillende media namen het bericht over; ook werd het nieuws veel gedeeld op social media.

Vandaag plaatste Only for Men op zijn website een foto van Hans Kraay Jr. met daarop de tekst: “Vrouwen van Nederland, zonder jullie zijn we nergens!” Ook koppelt de winkelketen hier een kortingsactie aan.

“Onze klanten komen juist heel graag met hun vrouwen en vriendinnen naar onze winkel’’, laat mede-eigenaar Arthur Feenstra aan De Gelderlander weten. “De mening van de dames wordt erg op prijs gesteld.’’