TOP

Welke nieuwe modewinkels openen in Nederland? [juli]

Binnenkort komen er nieuwe winkels in Nederland van onder andere Urban Outfitters, Forever 21, Liu Jo en Lola & Liza.

Urban Outfitters betrekt een pand in Utrecht. Het is na Amsterdam de tweede vestiging in Nederland van de Amerikaanse moderetailer. Volgens het Agemeen Dagblad komt de keten in het pand van de voormalige bioscoop Wolff aan de Oudegracht.

In november van dit jaar opent ook de tweede vestiging van Forever 21 in Nederland. Na Amsterdam is de Rotterdamse koopgoot aan de beurt. De modeketen opent een winkel van 1800 vierkante meter op de Beurstraverse, heel toevallig op huisnummer 21.

Nog een nieuwe winkel in Utrecht: Lola & Liza komt in het oude pand van Polare. Het is het vierde filiaal van de Belgische keten. Lola & Liza zit al in Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. De winkel in Utrecht wordt de grootste tot nu toe: 700 vierkante meter.

Het van oorsprong Italiaanse modelabel Liu Jo heeft een winkel aan de Nieuweweg 35 in Laren gehuurd. Eerst wordt er nog verbouwd. Rond 1 oktober 2015 zal de winkel haar deuren openen.

Foot Locker opent in Zoetermeer een winkel, in het Stadshart. Het pand is 600 vierkante meter groot, maar volgens de verhuurder zal niet alle ruimte benut worden.

Juweliersketen Lucardi opent een vestiging in Breda, aan de Karrestraat nummer 9. Het winkeloppervlak bedraag 93m2.

Tassen- en koffermerk Rimowa opent een winkel aan de P.C. Hooftstraat 47 in Amsterdam. Dat zou in oktober moeten gebeuren.

Naast nieuwe winkels wordt er ook verlengd. Mexx verlengt de huur voor haar winkel in de Langestraat. Deze winkel heeft een oppervlakte van circa 753 m².