TOP

Weerman start webshop kinderkleding

De ex-CEO Erik Brink van weeronline.nl is in de kinderkleren gestapt. Samen met zijn echtgenote Astrid Brink startte hij de kinderkledingwebshop jijwel.nl. Bron: admanager.nl

Na de verkoop van weeronline.nl is Erik Brink back in business en dit keer dus als investeerder in de kindermode. Brink werd enthousiast nadat echtgenote Astrid Brink een kinderkledingwebshop ontdekte die te koop stond.

Om van de site een succes te maken nodigde Brink een aantal partijen uit voor een pitch. Volgens Erik Brink zijn er veel websites op internet waar je kinderkleding kunt kopen, maar de meeste shops vindt hij amateuristisch opgezet en de service is er volgens hem ‘ronduit slecht’. Fabrique uit Delft kreeg uiteindelijk de opdracht de webshop te bouwen, nadat Brinkman het idee van het reclamebureau het beste had bevonden.

Jijwel.nl denkt vanuit vijf eigentijdse stijlen in kinderkleding: Stoer, Hip, Trendy, Nautic en Rock Chick. Moeders vinden die stijlen overzichtelijk op de homepage van jijwel.nl, zodat ze in een klik naar de juiste stijl doorverwezen worden.

Astrid Brink is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Jijwel.nl. Klanten die vragen hebben over de collecties kunnen meteen persoonlijk contact opnemen met jijwel.nl via Facebook, Twitter en Hyves. Daarnaast houdt Astrid bezoekers persoonlijk op de hoogte via haar eigen blog met leuke tips over de laatste kindermode trends, nieuwe collecties en acties.

De collectie omvat zo’n 5000 artikelen van ondermeer de merken 4FunkyFlavours, Vingino, KIK-KID, Week end a la Mer, Moodstreet, Falke, Pom Pom, Kidz-Art, Love Therapy, Bampidano, Bomba for Girls, Beebielove, Levi’s, Molo, Retour, Blemish, Joe Color, Design-Heroes, Brian and Nephew, Kiezeltje en Jo van Kleef