TOP

Webwinkel handsomekids ontwikkelt mobiele besteltool

De nieuwe webshop handsomekids gaat een applicatie voor smartphones ontwikkelen waarmee klanten via hun mobiele telefoon kleding kunnen bestellen. Het bedrijf gaat de gadget deze zomer lanceren.

Rob Koenraads van handsomekids: “Ondanks de grote concurrentie in de online kinderkleding hebben wij kansen gezien, en die zijn er nog steeds. Ons team heeft commerciële ervaring in mode en e-commerce, waarmee we aan de wensen van de huidige online klanten en in de nabije toekomst ook mobiele klanten willen voldoen. Internationale innovaties op het gebied van e-commerce pakken we direct op, zoals de mobiele app.”

Klantgericht
Naast de laatste ontwikkelingen in e-commerce is de webwinkel ook op andere gebieden klantgericht. Indien nodig kunnen klanten gratis kleding laten verstellen en de klantenservice staat hen ook buiten kantooruren te woord.

Assortiment
Handsomekids verkoopt baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de maten 38 tot en met 152. Het assortiment bestaat uit onder meer Ducky Beau, Blue Rebel, Joe Color en Salty Dog. Een opvallende naam is de badkleding van Stingray, die kinderen dankzij UV-werend materiaal beschermt tegen schadelijke invloed van de zon. Aankomende winter breidt de webshop uit met Fiorucci en Fred Mello. Handsomekids doneert periodiek een gedeelte van de opbrengst aan Kika.