TOP

Webwinkel Habbekrats viert 10e verjaardag

Habbekrats.net, een van de eerste webwinkels in Nederland, bestaat deze maand 10 jaar. Habbekrats is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van tweedehands en outlet kinderkleding.

Marieke van Amersfoort van Habbekrats.net: “Ik heb veel geleerd in de afgelopen 10 jaar. We begonnen met ‘vallen en opstaan’, want ervaring in ICT hadden mijn man en ik, allebei opgeleid als verpleegkundigen, niet. Een grote webshop worden, is nooit ons doel geweest. De touwtjes in eigen handen houden en de shop beheren naast onze banen en een groot gezin wel. Dat is ruimschoots gelukt! Habbekrats is een goed bezochte shop met een vaste klantenkring.”

10% korting
De webwinkel met vintage en outlet kinderkleding van divese merken viert haar verjaardag met leuke acties, zoals de hele maand juni 10 procent korting op het volledige assortiment en een verrassing bij elke bestelling. Habbekrats verkoopt kinderkleding in de maten 50 tot en met 176. De collectie bestaat onder meer uit de merken Bengh, Vingino, Gaastra, Muy Malo en Name It.