TOP

Website verhuurt designerschoenen

De nieuwe Britse website Cinderella Me verhuurt designerschoenen. Merken als Jimmy Choo, Louboutin en Dior worden daar voor een fractie van de verkoopprijs te huur aangeboden.

De Britse website Cinderella Me is de eerste site in Europa die designerschoenen verhuurt. Bezoekers moeten zich eerst aanmelden voor de website. Vervolgens betalen ze een kleine bijdrage en wordt er door de beheerders van de site gekeken of de geïnteresseerden betrouwbaar zijn. Het zijn immers geen goedkope schoenen die worden verhuurd.

Leden van de site kunnen kiezen uit verschillende schoenen van onder andere Dior, Dolce & Gabana, Jimmy Choo en Louboutin. Voor ongeveer €70,- per week hebben de bezoekers dan de mogelijkheid om deze schoenen te huren. Verschillende beroemdheden zoals bijvoorbeeld actrice Keira Knightley schijnen dit al te doen.


Frisse schoenen
De gehuurde schoenen hebben volgens de website bijna geen sporen van gebruik. De schoenen worden namelijk elke keer na ontvangst behandeld met een bacteriedodend UV-licht en stoom. Als de schoenen wel versleten zijn, worden ze vervangen door een nieuw paar.   

De verhuur van designertassen was al een tijdje een bekend fenomeen. Net zoals de Nederlandse Cosmo Luxury Bags, zijn er verschillende websites die bezoekers de mogelijkheid bieden om een Gucci, Hermès of Longchamp te huren. Voor schoenen bestond die echter nog niet.