TOP

Webshop Zazou.eu nu ook in Nederlandse versie

Wat twee jaar geleden begon als een Engels- en Franstalige webwinkel met hippe Hollandse, meestal ecologisch verantwoorde kledingmerken en ontwerpers, is nu ook in het Nederlands beschikbaar.

Zazou.eu heeft een naast het Frans en Engels nu ook een Nederlandse versie gekregen. De webshop is een Nederlands initiatief en verkoopt uitsluitend kinderkledingmerken en accessoires van Hollandse bodem, Dutch Design dus. De e-winkel werd opgericht door Lonneke Bär en Didier Dezanet, een Nederlands-Frans stel wonend in Amsterdam met twee kinderen van 4 en 6 jaar oud. Zij kregen in het buitenland, met name in Frankrijk, vaak opmerkingen en complimenten over de kleurige en originele kleding van hun kinderen. En inderdaad, daar in de winkels vonden zij weinig spannends. Het is vaak meer van hetzelfde, nogal kinderachtig en voorspelbaar. Ze zijn ervan overtuigd dat er ook in het buitenland moeders en vaders (én kinderen!) zijn die wel eens wat origineels willen, maar het daar niet kunnen vinden. Daarom besloten zij daar met Zazou iets aan te doen.

Made-By 

Het assortiment is er voor kinderen van 0-7 jaar en staat voor kwaliteit, creativiteit, origineel design en draagbaarheid. Zazou wil ook een steentje bijdragen aan een betere wereld en doneert 2% van de winst aan War Child. Verder biedt Zazou zoveel mogelijk merken die biologische katoen gebruiken en/of aangesloten zijn bij Made-By.