TOP

Webshop TopVintage lanceert eigen merk

Webshop TopVintage heeft deze maand haar eigen merk gelanceerd: TopVintage Boutique Collection. Het eerste item in de collectie is een fifties jurk in drie kleuren.

“Vrouwen zich mooi en op en top vrouw laten voelen, dat is altijd mijn missie geweest met de mode van TopVintage”, zegt eigenaresse Angelique van den Born, die met haar eigen merk een meisjesdroom ziet uitkomen. “Tijdens het ontwerpen van de eigen collectie is de perfecte pasvorm en een goede kwaliteit van de stof dan ook ons uitgangspunt geweest.”

Swing dress

Het eerste item in de TopVintage Boutique Collection is de ‘50s Audrey Swing Dress’. Dit is een classy en tijdloze swing dress in drie kleuren: rood, zwart en polka dot. De stijl van de jurk is geïnspireerd op de fifties kledingstijl van Audrey Hepburn.

Retro inspired

TopVintage verkoopt geen echte tweedehands kleding, maar ‘retro inspired’ kleding, schoenen, accessoires en sieraden, met de focus op de jaren veertig, vijftig en zestig. Specialiteit is de vrouwelijke pin-up style. Er worden merken verkocht als Pinup Couture by Pin Up Girl Clothing, Collectif Clothing, Miss Candyfloss, Emmy, Glamour Bunny, Esther Williams en Steady Clothing.

Awards

TopVintage is in 2013 voor het derde jaar op rij benoemd tot Beste Webwinkel Damesmode bij de Nationale Thuiswinkel Awards. In juni won TopVintage de Rabo Economy Award Startersprijs 2012.