TOP

WE Fashion wordt stylist van The Voice Kids

Modeketen WE Fashion wordt leverancier van 'The voice Kids', een versie van 'The voice of Holland' waar kinderen tussen 6 en 14 jaar aan mee kunnen doen. The Voice Kids is vanaf vrijdag 27 januari te zien op RTL 4.

RTL 4 gaat in The Voice Kids op zoek naar muzikaal talent onder jongeren. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren het programma , waarbij coaches Marco Borsato, Angela Groothuizen en Nick & Simon de kinderen helpen het beste in zichzelf naar boven te halen. De finale wordt live uitgezonden op 23 maart 2012.

 “Zang is een ultieme vorm van zelfexpressie en de link tussen The voice Kids en WE Fashion was dan ook eenvoudig gelegd. Daarnaast past de samenwerking naadloos in onze doelstelling om jonge talenten te ondersteunen”, aldus Wouter Kolk, CEO van WE Fashion.

Winactie voor de kijker

RTL en WE Fashion werken aan een winactie voor de kijker. Deze maakt kans op finalekaarten én krijgt daarvoor een make-over van een van de WE Fashion Style Advisors. Voor meer details moeten aankondigingen bij RTL 4 of de websites in de gaten worden gehouden.

Over WE Fashion

WE Fashion heeft circa 250 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Via een partnership met het Chinese bedrijf Uniquepai zijn er in China nu tien winkels geopend. In november 2011 opende WE Fashion de eerste WE Just for Kids Store op Schiphol. WE Kids richt zich op jongens en meisjes tussen 2 en 12 jaar.