TOP

WE Fashion richt zich met aparte b2b-webshop op bedrijfskleding

Modebedrijf WE Fashion gaat zich met de nieuwe webshop 'Dress Your Crew' richten op de markt voor bedrijfskleding. "We merkten dat ondernemers regelmatig grote aantallen van dezelfde items bij ons bestelden."

Ondernemers die hun personeel een beetje knap willen aankleden, kunnen terecht op een nieuwe webshop van WE fashion: Dress Your Crew. Daarmee richt WE Fashion zich op zakelijke markt van bedrijfskleding.  Met name de  horeca- en hospitality-branche is een belangrijke doelgroep, volgens Patrick Dicker, head of online partnerships bij WE Fashion. Uit die hoek is er een grote vraag naar bedrijfskleding.

In een persbericht zegt hij: “We merkten dat voornamelijk ondernemers uit de horeca- en hospitality-branche grote aantallen van dezelfde items bij ons bestelden.” Tegen RTL Z zegt hij: “Als iemand 50 witte overhemden bestelt, weet je dat dit geen particuliere klant is. In het persbericht zegt hij: “Met dit nieuwe online platform kunnen we deze groep nu nog beter van dienst zijn én potentiele klanten laten zien dat bedrijfskleding helemaal niet saai hoeft te zijn.”

Tandje modieuzer

Tegen RTL Z zegt hij verder: “WE Fashion richt zich daarbij vooral op bedrijven die een meer dan gemiddelde uitstraling willen. “Het mag soms best een tandje modieuzer. In veel bedrijfstakken kom je niet meer weg met B-keuze overhemden. En onder een modieus overhemd mag best een goeie jeans.”

Het asortiment van de webshop bestaat uit reguliere collectie van WE Fashion te bestellen is, alleen zijn de prijzen 21 procent lager. De btw wordt namelijk niet meegerekend.

Korting en stijladvies

Ondernemers die grotere volumes afnemen krijgen korting. In een persbericht geeft WE Fashion het voorbeeld dat je 10 procent korting krijgt bij afname van 10 identieke items. Verder kunnen ondernemers persoonlijk stijladvies krijgen voor hun werknemers en is het mogelijk kleding in de winkel te passen.