TOP

We Fashion opent vernieuwde winkel in Amersfoort

De winkel van We Fashion in Amersfoort is vernieuwd: onder meer de omnichannel-strategie van het merk komt nu sterker naar voren. Dit jaar worden nog drie zaken volgens het nieuwe concept geopend.

Donderdag 28 mei heeft We Fashion de vernieuwde winkel in Amersfoort geopend. De zaak is uitgerust met tablets als ondersteuning van de omnichannel strategie van het merk. Later dit jaar zullen er nog drie winkels volgens dit concept worden geopend.

Via de tablets kunnen klanten kleding bestellen via de webshop, deze direct afrekenen en de volgende dag laten bezorgen. Joris Aperghis, Ceo van We Fashion legt in een persbericht uit waarom het bedrijf hiermee is begonnen: “Wij streven ernaar onze klanten altijd en overal dezelfde ervaring te bieden, ongeacht het kanaal waar deze met ons merk in aanraking komt. In deze omnichannel gedachte is het van groot belang dat alle uitingen van ons merk hetzelfde gevoel oproepen, of het nu online is, in onze marketing campagnes of in de fysieke winkel.”

Ook het interieur is opgeknapt: de etalage is open en krijgt een industriële uitstraling doordat de kleding in houten rekken hangt. Verder is het pand duurzamer gemaakt door onder meer LED-verlichting, airco’s met zelfreinigende filters en een mortelvloer van gerecycled beton. In de zaak zijn de We Women, Men, Boys en Girls collecties te vinden.