TOP

WE Fashion lanceert dramaserie met Linda.


Afgelopen week presenteerden WE Fashion en Linda.TV de aftrap van Citroenstraat 10: een gloednieuwe komische dramaserie waarin de hoofdrolspelers te zien zullen zijn in de We Fashion najaarscollectie. Textilia was erbij.

De presentatie werd gehouden in de Amsterdamse bioscoop FC Hyena’s, waar genodigden alvast de preview van drie afleveringen van de serie konden bekijken. De serie gaat over de onlangs gescheiden Fleur, gespeeld door Kim Pieters, die op de redactie van een vrouwenblad werkt en na haar breuk met Wouter (gespeeld door Frederik Brom) met hun twee kinderen van Amsterdam naar Almere is verhuisd.

Naast printuitingen in Linda.magazine, een tv-spot, een outdoorcampagne, een radiocommercial, een banner- en social campagne, is de najaarscollectie ook te zien op de verschillende personages in de serie. Eyecatcher is de We x Linda. Connect Sweater die te personaliseren is met een naam naar wens, in het huislettertype van Linda.. Deze trui wordt tijdelijk door We Fashion in haar collectie opgenomen.

WE X LINDA - CONNECT SWEATER - Citroenstraat 10 (1)

WE X LINDA - CONNECT SWEATER - Citroenstraat 10 (5)