TOP

Wat is de beste sportwinkel van het jaar?

Sportcult, hét vakblad voor de sportdetailhandel, gaat in 2010 weer op zoek naar de beste sportzaak van Nederland.

The World of Walking van Bart en Marya Dirven werd na een bloedstollende strijd met De Skihut en Sportsworld in 2006 verkozen tot ‘Sportwinkel van het jaar’. Het winnende ondernemersechtpaar kreeg de prijs, bestaande uit een mooie bokaal en een uitgebreid PR-pakket, uitgereikt tijdens de Nationale Preview in het SBC in Leusden.

Breng je stem uit!
Het enorme succes van destijds schreeuwt om een vervolg. Vandaar dat we in 2010 opnieuw op zoek gaan naar de beste sportzaak van Nederland. Ben jij eigenaar of medewerker van een sportwinkel die volgens jou deze prestigieuze titel verdient? Of ken jij een sportzaak die beslist kans moet maken om deze verkiezing te winnen? Geef jouw stem dan snel door aan de redactie van Sportcult. Klik hier om naar het formulier te gaan en laat van je horen!

Tipje van de sluier
In Sportcult lees je volgend jaar reportages van alle genomineerde sportwinkels. Aan het eind van het jaar zullen al deze winkels worden bezocht en op verschillende criteria worden beoordeeld door een vakkundige jury. Deze stellen we in een later stadium aan je voor. Houd volgend jaar ook onze website in de gaten voor interessante expert-logs! De winnaar van de Sportwinkel van het jaar-verkiezing editie 2010 wordt bekend gemaakt tijdens de nationale preview in januari 2011 in Brandboxx SBC in Leusden.