TOP

Waalwear Kids toekomst in met ItSuitsFashion

Waalwear Kids gaat zijn bedrijfsprocessen ondersteunen met itSuitsFashion. Waalwear Kids, met zijn bekende merken Bad Boys, Bad Girls, Barbara Farber, Cakewalk, Dobber, Jeep, Jottum, Marybel en Pointer, heeft de keuze voor itSuitsFashion gemaakt omdat deze business management oplossing volledig aansluit bij de eisen en wensen van Waalwear Kids en omdat zij hiermee de beschikking hebben over de expertise en ervaring van it suits IT.

Arthur van Dijk, Managing Partner van it suits IT: “Waalwear Kids kan met itSuitsFashion weer in volle vaart vooruit. Ik ben trots op de erkenning die Waalwear Kids aan it suits IT en onze oplossing itSuitsFashion geeft met hun keuze. Steeds meer fashionbedrijven ontdekken de voordelen van het werken met itSuitsFashion en Waalwear Kids is daar een mooi voorbeeld van.”

Over Waalwear Kids
Waalwear Kids ontwikkelt en verkoopt kleding voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 0 tot 12 jaar. Waalwear Kids voert de kwaliteitsmerken Bad Boys, Bad Girls, Barbara Farber, Cakewalk, Dobber, Jeep, Jottum, Marybel en Pointer, die ieder hun eigen stijl hebben. Waalwear Kids behoort tot Logo International, waar ook de bedrijven Waalwear Men, Setpoint en O’Neill onder vallen.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het geeft mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen. itSuitsFashion is ontwikkeld met input van meer dan 80 manjaren aan expertise en ervaring in Fashion IT. Met deze inbreng kon een volledige kwaliteitsoplossing met een zeer efficiënt ontwikkelingsproces bewerkstelligd worden. Hierdoor is de functionaliteit rijk, de kwaliteit hoog en de investeringskosten laag. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.

Over it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor fashionbedrijven. De experts van it Suits IT hebben gemiddeld 16 jaar ervaring in de fashionbranche en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide software oplossing in combinatie met een hoog service- en expertiselevel. it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner.