TOP

Waalwear Kids gaat alleen door met Jottum en Cakewalk

Waalwear Kids heeft besloten om een stroomlijning van haar merken door te voeren en stopt vanaf herfst/winter 2010/2011 - voorlopig - met de merken Barbara Farber, Pointer en Dobber Jr. Dat liet het bedrijf vandaag weten middels een persbericht.

Waalwear Kids brengt de merken Jottum, Cakewalk, Barbara Farber, Pointer en Dobber Jr op de markt. “In de huidige uitdagende marktomstandigheden is het onmogelijk om vijf merken succesvol in de markt te houden”, aldus Jeannine Butzelaar, algemeen directeur van Waalwear Kids. “Daarom hebben we keuzes gemaakt binnen ons merkenportfolio en stoppen we vanaf de collectie herfst/winter 2010/2011 voorlopig met de merken Barbara Farber, Pointer en Dobber Jr. De collecties voor de aankomende lente en zomer leveren wij gewoon uit.”

Groei Jottum en Cakewalk
Waalwear Kids gaat zich nu eerst volledig richten op de groei van de merken Jottum en Cakewalk. Voor deze merken is volgens het persbericht gekozen ‘vanwege de goede historische resultaten, de kwaliteit van het distributiekanaal, het uitgesproken handschrift van de collecties en de goede kansen voor deze merken in internationale markten’.

“Door keuzes te maken, kunnen we ook meer tijd en aandacht aan onze klanten besteden. Dat hebben we in het recente verleden veel te weinig gedaan. We hebben daar iets goed te maken”, aldus Jeannine Butzelaar.