TOP

Voormalig ontwerper bij Otazu lanceert eigen label

Sabri Ajari, voormalig ontwerper bij onder andere Otazu, lanceert zijn eigen accessoirelabel: Sabs.

Sabs hanteert het bag-in-bag concept, wat inhoudt dat alle items in de lijn bij elkaar passen. Alle tassen en accessoires worden hier in Nederland met de hand en van milieuvriendelijke materialen gemaakt.

Suède rundleder

De eerste collectie van het nieuwe Nederlandse merk, de Noa-collectie, bevat handtassen, reistassen en stijlvolle multimedia-accessoires. Alle items van de eerste lijn zijn gemaakt van zacht suède rundleder. “Met dit materiaal bij een nieuw product krijg je al snel een vintage gevoel wanneer het regelmatig gebruikt wordt. Hierdoor gaan de accessoires meer leven”, aldus de ontwerper van Sabs.

Bestellen

De tassen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen zijn te bestellen op de website van City Sabs. Per december zijn ze ook verkrijgbaar in de winkels. De prijzen variëren van zo’n 150 euro tot ruim 400 euro.

Ontstaan

Sabs is ontstaan doordat Sabri Ajari en zijn partner Estafano van Aanholt op zoek waren naar trendy accessoires om mee uit, op reis en naar werk te gaan. Beiden hebben een lange geschiedenis in de modewereld. Ajari heeft gewerkt bij onder andere merken als Otazu, Supertrash, SMAAK Amsterdam en Inwear Matinique.