TOP

Voor in de beursagenda: het SBC Brand Event in Leusden

Op zoek naar aanvulling op het gebied van sportmode? Dan is het Brand Event, op maandag 26 juni in het Sport Business Center in Leusden, een aanrader. Er zijn ruim 350 merken te zien en er zijn diverse interessante sprekers uitgenodigd.

Sportfashion

Het Brand Event in het Sport Business Center biedt meer dan 350 labels op het gebied van bad & beachkleding, sneakers, activewear, yoga- en fitnessmode en overige sportfashion. Nieuw dit keer zijn onder andere: Nike Swim, Banana Moon, Bestseller, Nomad, CMP en Kari Traa. Daarnaast zijn er labels vertegenwoordigd als Adidas, Puma, Brunotti, Protest, New Balance, Ipanema en Asics Tiger.

Inspiratie

Net als bij veel andere events richt het Brand Event zich niet alleen op oriëntatie, maar ook op inspiratie. Zo geeft Peter Blangé, Olympisch kampioen volleybal en Prestatie & innovatiemanager bij de KNVB, in de ochtend een inspiratiesessie. Hij daagt retailers uit om innovaties en nieuwe technologieën te omarmen. Daarna volgt onder meer een paneldiscussie over outdoor.  

Market Day

Wel geïnteresseerd, maar niet in staat om dit evenement te bezoeken? Geen nood: aansluitend organiseert het centrum elke maandag – vanaf 3 juli tot en met 18 september – een Market Day. Op die dag zijn alle showrooms geopend. Ook prettig: de toegang tot het Brand Event is gratis. Bezoekers kunnen vooraf of op de dag zelf een SBC-toegangspas aanvragen.  

Meer beurs- en evenemententips vind je in het uitgebreide beursoverzicht in Textilia 6, die volgende week uitkomt!