TOP

Visser gaat Easycount op Europese kaart zetten

Easycount klantentelsystemen, bekend om oplossingen op maat op het gebied van het online tellen van klanten, wil met behulp van een nieuw gezicht haar positie in Europa vergroten binnen de retailmarkt.

Marktuitdaging

Via een persbericht laat Easycount weten dat er steeds meer vraag is uit diverse landen voor Easycountproducten. Het bedrijf heeft daarom Wouter Visser in dienst genomen. Visser, voorheen werkzaam bij een urenregistratie en planningssoftware leverancier voor de retail, heeft ruime ervaring in deze markt en ziet het als een uitdaging om deze markt te bereiken.

Nederlandse basis

Volgens Visser is Easycount een partij die veel verder gaat dan het alleen tellen van bezoekers. “De in Nederland ontwikkelde en geproduceerde apparatuur is de basis voor zeer betrouwbare teldata en goede service. De live data van Easycount gecombineerd met flexibele rapportagesoftware is het handvat voor elke retailer om gerichte keuzes te kunnen maken op het gebied van marketingactiviteiten en het behalen van omzettargets. In samenwerking met solide partners worden complete oplossingen aangeboden met het doel de algehele rendement te verhogen”, aldus Visser.

Easycount levert permanente telsystemen evenals mobiele telsystemen en bedient diverse markten zoals winkels, winkelcentra, winkelstraten en stadskernen.

 

 

W http://www.easycount.nl

I 06-23515066