TOP

Vimpex International Footwear kiest voor zekerheid in ERP met It suits IT

Vimpex International Footwear schakelt it suits IT in voor de ondersteuning van zijn bedrijfssoftware. Vanwege de hoge mate van ervaring en expertise binnen it suits IT heeft Vimpex International Footwear hen als ICT partner gekozen. De ICT activiteiten van Vimpex International Footwear zijn verspreid over 5 bedrijven in Nederland, Scandinavië en het Verre Oosten.

Paul Jonker, CEO van it suits IT: “Met deze stap heeft Vimpex de zekerheid dat ze optimale ondersteuning krijgen voor hun ERP oplossing, van mensen met zeer gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring. Ze kunnen zich weer met vertrouwen richten op de groei van hun bedrijf.”

Over Vimpex
Vimpex International Footwear is importeur van schoenen vanuit het Verre Oosten en Portugal. Op basis van de laatste trends maken zij collecties die aan een internationale groep klanten worden aangeboden. Vimpex International Footwear is een stabiel groeiend bedrijf en is gevestigd in Waalwijk.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het geeft mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen. itSuitsFashion is ontwikkeld met input van meer dan 80 manjaren aan expertise en ervaring in Fashion IT. Met deze inbreng kon een volledige kwaliteitsoplossing met een zeer efficiënt ontwikkelingsproces bewerkstelligd worden. Hierdoor is de functionaliteit rijk, de kwaliteit hoog en de investeringskosten laag. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.

Over it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor fashionbedrijven. De experts van it Suits IT hebben gemiddeld 16 jaar ervaring in de fashionbranche en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide en gebruiksvriendelijke software oplossing in combinatie met een hoog service- en expertiselevel. it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner.

 

www.itsuitsit.nl
www.vimpex.nl