TOP

Viktor&Rolf showen collectie lente en zomer 2009 online

Sinds vanochtend acht uur staat de modeshow van Viktor&Rolf online. Het designerduo verkoos een virtuele voor real live catwalk met de gedachte dat zo iedereen frontrow kan zitten.

Het moet heerlijk zijn geweest voor het Nederlandse designerduo; geen discussies over wie frontrow mag zitten. Tijdens deze virtuele modeshow zit iedereen vooraan en kan iedereen de kleding goed bekijken. Het is ook een slimme truc van de designers, want ze zoomen tijdens de show in op de details die zij het belangrijkst vinden. Dat gebeurt regelmatig tijdens de show, waar kleur een belangrijke rol speelt. Een serie jurken, blousjes en rokjes is koraalrood gecombineerd met feloranje. Zoals we gewend zijn van V&R zijn deze afgewisseld strak en volumeus met pofmouwtjes en strakke tailles.

Naast deze hoogwaardige couturestukken, maken de ontwerpers ook een uitstapje naar streetwear met een lang t-shirt en een bijzonder mooie grafische panty, die trouwens overal in de collectie terugkeert. Voor de show is overigens maar één enkel model ingezet: Shalom Harlow. Al met al is de show geslaagd en zeker een kijkje waard, surf dan ook snel naar de site van V&R.