TOP

Vijfde winkel Saint Tropez opent in Alkmaar

Het Deense damesmodemerk Saint Tropez opent vandaag, dinsdag 27 april, alweer haar vijfde winkel in Nederland. Deze is gevestigd aan de Mient 27 in Alkmaar.

De plannen van het Deense merk zijn ambitieus, want bij de winkel in Alkmaar blijft het niet. De komende tijd wil Saint Tropez nog meer winkels in Nederland openen. Waar precies is nog onduidelijk.

Vrouwelijk en stoer
De winkel in Alkmaar zal elke week worden voorzien van nieuwe stijlen die geïnspireerd zijn op trends uit het buitenland. Het handschrift van het merk is romantisch, maar heeft ook een meer stoere trendy look met uitgesproken details. Zo zijn er in deze zomercollectie losvallende blouses in zachte pastelkleuren en zomerse jurken met subtiele bloemenprints en stippatronen. In de meer stoere look vind je T-shirts met brede en smalle strepen, tanktops afgezet met pailletten en asymmetrische shirts met artistieke unieke prints. Het silhouet voor dit seizoen is een mix tussen ‘loose’ and ‘tight’. T-shirts en blouses strak of losgedragen worden gecombineerd met zomerse broeken in verschillende lengtes.