TOP

Vijfde editie Flavourites Live in aantocht

Voor de vijfde keer organiseert website Flavourites een webshopevenement in november. Ruim 150 webshops laten de bezoekers kennismaken met hun producten.

De vijfde editie vindt plaats van 22 tot en met 24 november van 10:00 tot 18:00 uur in de fabriek De Overkant in Amsterdam-Noord. Voor het eerst geven fashion webshops modeshows om de bezoeker kennis te laten maken met Flavourites Store; het webwarenhuis van Flavourites dat begin oktober online gaat.

Flavourites Live Business
Daarbij vindt er op dezelfde plek ook nog Flavourites Live Business plaats op 22 en 23 november van 10:00 tot 18:00 uur.  Dit is een evenement waar webshopeigenaren informatie krijgen over het runnen van een eigen webshop. Dit jaar werkt Flavourites samen met Mama  Marketing, Textilia en Thuiswinkel.org om het evenement een succes te maken.

Kennismaken met diverse webshops
Flavourites Live zal nieuwe labels, gelimiteerde oplages, opkomend designtalent en bijzondere producten laten zien die niet altijd in de fysieke winkels te koop zijn. Op het gebied van fashion, kids, beauty, interieur en lifestyle kunnen bezoekers kennismaken met de verschillende webshops. Natuurlijk is het mogelijk om producten gelijk te kopen.

Inschrijven
Naar verwachting zal het evenement  7.500 bezoekers trekken. Op www.flavouriteslive.nl wordt een voorproefje gegeven van het evenement. Tevens kun je je hier ook inschrijven voor de verschillende workshops die er op deze dagen zal worden gegeven.

Over Flavourites
Flavourites.nl is een verzameling van webshops op het gebied van fashion, kids, beauty, interieur en lifestyle dat is opgestart in 2007. Zowel online als offline zijn ze actief. Naast de website organiseren ze evenementen zoals Flavourites Live, met sinds vorig jaar ook Flavourites Live Business. Hierbij staan tientallen stands van specialisten uit de webshopwereld en worden er presentaties en workshops gegeven met thema’s zoals social media, trends, PR, marketing en innovaties op het gebied van e-commerce.