TOP

Vijf jaar Moodstreet is voorpaginanieuws KekMama

Moodstreet ligt 5 jaar in de winkels en dat wordt gevierd. Op de editie 4 (april/mei) van de KekMama zit namelijk een coverpas van Moodstreet waarbij de consument bij een besteding van minimaal €100 aan Moodstreet kleding, maar liefst 20% korting krijgt.

De detailhandel ondergaat niet de meest makkelijke periode”, vertelt Evelien Vlasblom van Moodstreet. “Met deze actie willen we helpen om wat meer traffic naar de winkels te krijgen. Al sinds februari zijn we bij de Ster op Ned. 3 te zien met de commercial ‘panna op je blote voeten’, als voorloper op het WK voetbal in Zuid Afrika.”

Vijf jaar Moodstreet

Wie jarig is trakteert. Evelien vertelt: “Op onze website hebben we een grote Moodstreet online wedstrijd uitgeschreven. Deze wedstrijd bestaat uit vijf rondes waarbij elke ronde 4 winnaars heeft. Evelien: “We komen inmiddels al aardig in de buurt van de finale en zitten nu in ronde 5, maar het publiek kan nog steeds meedoen en kans maken op de giga globetrotter hoofdprijs: een geheel verzorgde vakantie voor vier personen naar een mooi, ver en warm land! Verder is er een volledige boekenset van de reislustige muis Geronimo Stilton en een complete nieuwe wintergarderobe van Moodstreet.”

Winnaars worden binnenkort (met beeld!) bekend gemaakt en krijgen ook aandacht in de digitale nieuwsbrief van Bengels.