TOP

Vier nieuwe jeansmerken in Nederland

Vier jeans- en streetwearmerken die hun geluk gaan proberen op de Nederlandse markt. We stellen ze alvast aan je voor.

Gang Fashion maakt dit jaar een comeback in Nederland. Het Duitse jeansmerk brengt vier collecties per jaar die uit voorraad leverbaar zijn. Belangrijk in het aanbod zijn jeans, chino’s, rokjes en shorts in allerlei kleuren en kwaliteiten. Blue Room Agency is de agent voor Nederland.

Joe Rivetto is een Italiaans ‘cultlabel’ dat bestaat uit een mannenlijn (Joe Rivetto) en een vrouwenlijn (Madame Rivetto). Het merk is vooral bekend van de shirts met opvallende (vintage) prints, maar verkoopt ook jeans. CC Fashions is de nieuwe agent voor Nederland.

One Green Elephant is een Duits jeansmerk dat op Japan geïnspireerd is en steeds meer voet aan de grond krijgt in Europa. Nu is Nederland aan de beurt. Momenteel zijn het met name de gepatenteerde ‘double dyed color jeans’ die niet aan te slepen zijn bij het merk. La Vertu is de Nederlandse importeur.

5th NYC is een nieuw Amerikaanse merk met een collectie jeans en basics voor mannen. De look is basic met een urban randje. Het merk laat zich inspireren door de stad New York. Lois Jeans International distribueert het merk in Nederland.