TOP

Vespo Groep kiest voor Pebblestone Fashion 2009

Op dinsdag 24 november j.l. heeft de Vespo Groep, marktleider op het gebied van keuken-, badkamer, slaapkamertextiel en promotionele textiel & Casual bedrijfskleding en gevestigd in Eindhoven, de opdrachtbevestiging ondertekend voor de implementatie van Pebblestone Fashion 2009. De Vespo Groep heeft een uitgebreid netwerk van Internationale inkoopkantoren in o.a. Pakistan, Egypte, Turkije, Bangladesh, China, Portugal en India. Namens de Vespo Groep heeft Dhr. Ed Veelenturf, Managing Director, de opdracht ondertekend.

De keuze voor een nieuw ERP pakket was niet zo eenvoudig. Vespo Groep kent 2 werkmaatschappijen met zeer verschillende producttypen en afnemersgroepen terwijl de procesafhandeling binnen het bedrijf in grote lijnen gelijk blijft. Vespo Groep is op zoek gegaan naar een software systeem wat eenvoudig te gebruiken is voor haar klanten en leveranciers. De keus viel daarom op Pebblestone Fashion die volledig aansluit op de wensen van Vespo Groep.

“We hebben gezocht naar een leverancier die invulling kan geven aan alle overeenkomstige processen binnen ons bedrijf en tegelijkertijd flexibel genoeg is om de verschillen tussen de werkmaatschappijen aan te kunnen. Pebblestone Fashion was eigenlijk de enige die aantoonde dat vrijwel naadloos te kunnen. De matrix functionaliteit in de hele artikelstructuur heeft daarin een belangrijke meerwaarde.

Maatwerk moet tot een minimum beperkt blijven en Vespo Groep wil het eenvoudig houden voor gebruikers en voor haar klanten en leveranciers. Pebblestone levert met een standaard softwarepakket voldoende functionaliteit om die doelstellingen te halen.” aldus Berry Grooten, Procesmanager bij Vespo Groep.

Marcel Soeterboek, Manager Sales & Communication bij Pebblestone Nederland; “Pebblestone Fashion is zeer verheugd met het vertrouwen wat de Vespo Groep in ons stelt. Doordat het bestaande systeem van Vespo verouderd was en de maatwerkaanpassingen inefficiënt en duur bleken te zijn heeft Vespo een grondig en erg kritisch vooronderzoek gedaan naar een nieuw ERP systeem. Tijdens deze voorbereidende fase hebben we kunnen laten zien dat onze standaard software zeer goed toepasbaar is in de dagelijkse processen van Vespo.

Bij deze keuze zijn voor Vespo ook de toekomstige ontwikkelingen en de ondersteuning van de oplossing erg belangrijk, mede met het oog op de ervaringen uit het verleden. Dat was ook doorslaggevend om voor onze Pebblestone Fashion 2009 versie te kiezen, die naadloos aansluit bij de Microsoft Dynamics NAV 2009 versie met de Role Tailored Client. Vespo heeft de voorbereiding erg professioneel aangepakt en wij zijn dan ook erg trots om in dit selectie traject als beste uit de bus te komen. “

Over Vespo

Vespo Groep is een familiebedrijf dat al bijna 50 jaar textiel importeert en levert; huishoudtextiel aan vrijwel alle grootwinkelbedrijven en detaillisten in Nederland en promotioneel textiel aan de professionele textielbewerkers voor promotionele doeleinden en als bedrijfskleding.

Vespo Groep levert ‘textiles with a personal touch’, passend bij de doelgroep, het imago of de doelstellingen van haar afnemers.Ruim 85 medewerkers zorgen dagelijks voor de levering direct uit voorraad van bekende labels als Walra en Santino. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf complete collecties voor toonaangevende relaties, die veelal onder private label worden geleverd. Vespo Groep ondersteunt haar afnemers in het ontwerp, de inkoop, voorraad houden en levering van complete textiellijnen.

Over Pebblestone Nederland

Pebblestone Nederland verzorgt sinds 1995 de verkoop, implementatie en services van de ERP software Microsoft Dynamics™ NAV, met de specialistische add-on Pebblestone Fashion®. Dé IT-oplossing voor bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen, accessoires en corporate wear. Een softwareproduct met het keurmerk ‘Certified for Microsoft Dynamics NAV’; een bewijs te voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard van Microsoft. Met de Microsoft® Gold Certified Partner status toont Pebblestone Nederland haar bewezen deskundigheid in een gespecialiseerd vakgebied.

In Nederland worden meer dan 150 organisaties uit de Fashion branche dagelijks met Pebblestone Fashion in staat gesteld de specifieke bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken. Pebblestone Nederland is de wereldwijd leidende ontwikkelaar en leverancier van Fashion softwareoplossingen en actief voor meer dan 400 klanten in 30 landen. Samen goed voor ruim 6000 dagelijkse gebruikers van Pebblestone Fashion.