TOP

Vero Moda naar Amerika

Het Deense vrouwenkledingmerk Vero Moda gaat naar Amerika. Vanaf februari 2015 moeten de collecties ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan te koop zijn.

Amerika krijgt er een vrouwenkledingmerk bij: Vero Moda. Het Deense merk – dat onderdeel is van het kledingbedrijf Bestseller – moet vanaf februari 2015 in de Amerikaanse winkels liggen. “Het voelt natuurlijk om dit te doen”, laat executive brand director Lisbeth Holm Højgaard weten in een persbericht. “We hebben al een tijd lang groot succes in Canada en wij hebben het gevoel dat we er klaar voor zijn om ons verkoopgebied uit te breiden naar de Amerikaanse markt. Wij zullen dit doen op dezelfde manier als dat we altijd doen als we een nieuwe markt binnengaan: lerend van de nieuwe dingen die langskomen. We voelen ons goed voorbereid en kijken uit naar het avontuur.” De komende maanden wil Vero Moda al veel bekendheid krijgen. Het merk is volgende maand te zien op de beurs WWD Magic in Las Vegas en ook op Coterie in New York (september) en Dallas Apparel & Accessories Market (oktober) is Vero Moda aanwezig.

Vero Moda
Vero Moda was een van de eerste merken die gelanceerd werd door Bestseller en is uitgegroeid tot een van de grootste merken van het bedrijf. Het vrouwenkledingmerk wordt in ongeveer 45 landen verkocht en heeft meer dan 3.800 verkooppunten. Vero Moda groeit snel in India en Canada en is al een grote naam in Europa en Azië.