TOP

Verkiezing NL Streets Awards 2012 van start

De verkiezing van de leukste winkelstraat van Nederland 2012 is van start gegaan. Op de website van NL Streets kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkel en winkelstraat van 2012. Op 1 februari worden de winnaars bekendgemaakt.

NL Streets vraagt met de jaarlijkse verkiezing aandacht voor de positie van zelfstandige ondernemers tussen de oprukkende grootwinkelbedrijven. Vorig jaar won Haarlemmerdijk – Haarlemmerstraat in Amsterdam na een nek-aan-nekrace met de Haarlemse Gierstraat. De winkel Best Kept Secret in de Gierstraat in Haarlem won de prijs voor leukste winkel van 2011.

Stemmen
De leukste winkel en winkelstraat van Nederland 2012 wordt bepaald door de consument. Tot 2 januari 2013 kan er op alle genomineerde winkels en winkelstraten gestemd worden.

Om 10.00 die dag worden direct de laatste vijf genomineerden bekendgemaakt. Vervolgens zullen alle e-mailadressen weer worden vrijgegeven en kan er nogmaals een stem worden uitgebracht.

Winnaars

Op 1 februari 2013 om 10.00 worden de winnaars van de NLstreets Awards 2012 bekendgemaakt. Stemmen kan via http://www.nlstreets.nl/