TOP

Vendit realiseert koppeling met fashioncheque

Softwareproducent Vendit heeft een koppeling met giftcard Fashioncheque gerealiseerd in zijn softwaresysteem. Hierdoor kunnen VMSII gebruikers de fashioncheque accepteren als betaalmiddel en de fashioncheque.

De Fashioncheque wordt door Vendit’s VSMII systeem eenvoudig herkend door het scannen van de EAN code. De inname wordt automatisch in VMSII verwerkt en verstuurd naar Fashioncheque zelf. Bij de verkoop van een fashioncheque wordt de kaart pas officieel geactiveerd nadat de betaling van de klant binnen is. Tevens kunnen klanten op de kassatelstrook de barcodenummers van de verkochte Fashioncheques te allen tijde terugvinden. In een gespecificeerde omzetgroep staan de hoeveelheid verkochte Fashioncheques en in het betaalwijze-overzicht kan er in één oogopslag worden gezien hoeveel Fashioncheques er zijn ingenomen.

Laagdrempelig

Jan van Herwijnen, sales director Fashioncheque: “Wij zijn blij te kunnen melden dat de Fashioncheque nu ook in VMSII kan worden verwerkt. Dit is voor het eerst dat een leverancier ons benaderd heeft voor een koppeling met Fashioncheque. Normaliter gaat dit via een gedeelde klant, die om een koppeling tussen de softwareleverancier en Fashioncheque vraagt. Vendit echter geeft haar klanten de mogelijkheid om hier, op een zeer laagdrempelige wijze, gebruik van te maken. Zonder additionele kosten.”

Fashioncheque
Fashioncheque is een modekadobon en is te besteden bij kleine én grote ketens in ieder segment en bij boetieks. De giftcards zijn te koop bij aangesloten modewinkels, PostNL Postkantoren, Primera, Staples Office Centre en in de webshop.

Automatisering

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Softwaresysteem VMSII heeft meer dan 8.000 gebruikers in ruim dertig branches.