TOP

Veldhovengroup implementeert K3’s fashion retailoplossing

De Veldhovengroup (eigenaar van Sandwich, Stills en No Nonsense) gaat de compleet geïntegreerde fashion retailoplossing van K3 Business Solutions implementeren. Deze fashion Point-of-Sale oplossing wordt per direct geïmplementeerd in de eerste 25 winkels.

De Veldhovengroup bevindt zich op een dynamische en internationale fashionmarkt met verkooppunten in 24 landen wereldwijd. Door de implementatie van K3 Fashion, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, is een volledige integratie van onder andere de kassa’s, winkel backoffice, merchandising, planning, voorraad en financieel management mogelijk. De standaardoplossing van K3 Fashion sluit volledig aan op de wensen van de Veldhovengroup.
Jan-Douwe Jilderda, Commercieel Manager van K3: ‘Ik ben trots op ons team van professionals die hebben bijgedragen aan het partnership met de Veldhovengroup. Door het aangaan van dit partnership benadrukken wij wederom de unieke positie in de fashionmarkt. Een bedrijf als de Veldhovengroup kiest voor de compleet geïntegreerde standaardoplossing K3 Fashion vanwege de sterke flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.’

Over K3
K3 Business Solutions is onderdeel van de beursgenoteerde K3 Business Technology Group uit Engeland en levert standaard, op Microsoft gebaseerde, softwareoplossingen aan retailers en productiebedrijven. Sinds maart 2010 is K3 de grootste Pebblestone Fashion® Reseller van Nederland waarbij meer dan 6.000 gebruikers wereldwijd gebruik maken van deze oplossing. De focus van K3 ligt op het vereenvoudigen van processen en verbeteren van zakelijke efficiëntie voor bedrijven in de gehele supply chain door middel van meerdere applicaties die zijn gebaseerd op het Microsoft Dynamics TM platform.

 

<INGEZONDEN PERSBERICHT>