TOP

V&D Rotterdam Centrum uitgebreid

V&D Rotterdam Centrum is grondig verbouwd en vernieuwd en heeft 1.700 m2 aan vloeroppervlak erbij gekregen. Tijdens de opening kon je kennismaken met veel nieuwe A-merken waaronder Pepe Jeans, Bandolera en Noppies.

Naast Pepe Jeans zijn nu ook Freesoul, Freeman T Porter en Jack & Jones bij deze V&D te koop. Verder kan je er terecht voor Witteveen, Twin Life, Fellows, Red Herring, Lee Cooper, Columbia Sports, Toddler, Only play, Salt & Pepper. Aan de afdeling lingerie werden Maidenform, Puma Bodywear en het Engelse lingeriemerk La Senza toegevoegd. Met dit merk heeft V&D Rotterdam een primeur voor de Nederlandse markt. La Senza heeft in Engeland en Ierland al meer dan 180 winkels en verder filialen in 17 Europese landen.

La Place Express & La Place Café

Meer vernieuwing is te vinden in de nieuwe horeca-formules La Place Express & La Place Café. Bij La Place Express kan je vanaf nu meer producten afhalen. Het nieuwe La Place Café met terras is een café met een Italiaanse uitstraling.

Restyling V&D

In 2007 is begonnen aan de restyling van V&D in de vestiging V&D Kalverstraat Amsterdam. Hetzelfde jaar is de nieuwe vestiging V&D Doetinchem geopend. Hier werd een nieuwe corporate huisstijl gelanceerd en zijn nieuwe shops van A-merken toegevoegd. Ook is het productassortiment flink vernieuwd en aangescherpt. Met de heropening van de vestiging V&D Rotterdam 10 september zijn 35 van de 62 vestigingen in het nieuwe jasje gestoken. Eind 2010 zullen alle 62 warenhuizen van V&D zijn omgetoverd. V&D is onderdeel van de retailgroep Maxeda. Met 62 vestigingen en ruim 11.000 medewerkers is V&D de grootste warenhuisorganisatie in Nederland. V&D ontvangt per week gemiddeld 1.8 miljoen bezoekers.